Zeepdispenser van Hovicon

Hovicon ZeepdispenserHygiëne is heel belangrijk, vooral in specifieke omgevingen zoals zorginstellingen, horecagelegenheden en industriële omgevingen. Een zeepdispenser van Hovicon verzekert u van hygiëne, gebruiksgemak en natuurlijk een hoge kwaliteit.

U vindt bij ons een nieuwe zeepdispenser voor het dagelijkse handen wassen met zeep, maar ook uitvoeringen voor chemische producten. Zo kunt u voor elke dispenser terecht bij uw vertrouwde leverancier Hovicon.

Onze zeepdispenser: altijd een doeltreffend model

Een zeepdispenser in een openbare ruimte wordt erg vaak gebruikt. U verwacht een lange levensduur, groot gebruiksgemak en betrouwbare hygiëne. Wij besteden veel aandacht aan de vervaardiging en optimalisatie van onze dispensers. Onze zeepdispenser met drukknop, is niet voor niets van hoge kwaliteit.

Met onze modellen en materialen voorzien wij in al uw wensen. Wij leveren onze dispensers in RVS of kunststof. U kunt kiezen tussen ronde en vierkante containers of jerrycans; alle modellen hebben afmetingen volgens de Gastronorm.

Een zeepdispenser met internationale allure

In onze fabriek in Nieuwebrug vervaardigen wij al veertig jaar dispensers van topkwaliteit. Ondertussen is niet alleen Nederland overtuigd van ons succes, maar worden onze dispensers verkocht aan handelaars in handreinigers en in chemicaliën over de hele wereld.

Bij Hovicon kunt u uiteraard een complete zeepdispenser aanschaffen. Voor losse onderdelen, zoals deksels, emmers en containers kunt u echter ook bij ons terecht. Wij geven u raad over de mogelijkheden en gaan graag voor u op zoek naar een oplossing op maat.

Voor al uw vragen over onze zeepdispenser, sausdispenser, dressingboulevard, heveldispenser of drukknopdispenser neemt u contact op via telefoonnummer 0031 (0)23- 558 19 88, faxnummer 0031 (0)23 - 5583606 of mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vertrouw op veertig jaar succes in hygiëne met de zeepdispenser van Hovicon!