Een Hovicon Sausdispenser

Hovicon SausdispenserTopkwaliteit zit in de kleinste details. Wat denkt u van een sausdispenser die uw verwachtingen én die van uw gasten overtreft? Hygiëne, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en mooi voor het oog, dat zijn de eisen die wij bij Hovicon stellen aan de ontwikkeling van uw nieuwe sausdispenser. Kijk eens rond in ons ruim assortiment!

Een sausdispenser uit een ruim assortiment

Laat u verrassen door alle mogelijkheden! Bij ons vindt u complete dispensers voor het doseren van koude sausen, sausen met stukjes en siropen. Het toevoegen van warme sausen doet u met onze sausdispenser die bestand is tegen temperaturen tot maar liefst 120°C.

Wij leveren sausdispensers met een hevel- of druksysteem. U kunt een complete sausdispenser aanschaffen, maar ook voor afzonderlijke elementen, zoals emmers en deksels, bent u aan het juiste adres bij Hovicon. Al deze onderdelen zijn vervaardigd volgens de Gastronorm en hebben dus altijd de juiste afmetingen.

Een wereldwijze sausdispenser

Ook voor specifieke producten staan wij voor u klaar. Wat denkt u van onze sausdispenser speciaal voor zigeunersaus of een complete sauzenbar? Zo richt u uw horecagelegenheid volledig naar wens in en biedt u uw gasten een nóg betere uitstraling.

Met ruim veertig jaar ervaring in de ontwikkeling van dispensers voor horeca en reinigingsmiddelenindustrie hebben wij een prominente plaats veroverd in de internationale markt. Onze producten, waaronder de sausdispenser en zeepdispenser worden wereldwijd met veel succes gebruikt.

Bent u op zoek naar meer informatie over onze dispensers, zoals de sausdispenser, zeepdispenser, drukknopdispensers en heveldispensers, neem dan contact met ons op, telefonisch via 0031 (0)23-5581988, per fax via 0031 (0)23-5583606 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Elke lekkere saus verdient een sausdispenser van Hovicon!